Vjenčanja i proslave

U zasebnom krilu Hotela Park smještena je sala za svadbene svečanosti kapaciteta 310 mjesta.

Preuređena po najvišim svjetskim standardima, od 5. mjeseca 2009., otvara svoja vrata budućim mladencima.

U izboru 16 različitih menija, domaće i međunarodne kuhinje, profesionalno osoblje i vrhunska dekoracija učiniti će dan Vašeg vjenčanja nezaboravnim...

Za naše mladence Hotel Park je osigurao apartman gratis te povoljne cijene smještaja za Vaše goste do čak 40 %.

SVADBENI MENU br.1

hladno predjelo:
pršut,mladi i livanjski sir,kajmak,uštipci i kiflice

toplo predjelo:
goveda bistra juha

salata:
miješana sezonska salata

glavno jelo br.1
teleci odrezak s gljivama
pohani pileci file
miješano meso sa roštilja za forlegovati
prilog: rizibizi,kuhano povrce

glavno jelo br.2:
pecena janjetina,peceni mladi odojak
lešo janjetina za forlegovati
prilog:pekarski krumpir

desert:
voce i vocna salata na bife stolu
gosti donose svoje kolace i torte

SVADBENI MENU BR.2

hladno predjelo:
hercegovacki pršut,baranjski kulen,livanjski i mladi sir,
kajmak,uštipci i pite

toplo predjelo:
goveda bistra juha

salata:
miješana sezonska salata

glavno jelo br.1
teleci odrezak u umaku od šampinjona
rolana piletina punjena pršutom i sirom
prilog: pire,povrce,riža

glavno jelo br.2
pecena janjetina i teletina
lešo janjetina za forlegovati
prilog:pekarski krumpir

desert:
voce,vocna salata na bife stolu,sladoled
gosti donose svoje torte i kolace

SVADBENI MENU BR.3
hladno predjelo:
hercegovacki pršut,livanjski i mladi sir,
baranjski kulen,uštipci,kiflice,pite

toplo predjelo po izboru:
krem juha od gljiva,juha od rajcice,goveda bistra juha

salata:
miješana sezonska salata

glavno jelo br.1
teleći medaljoni u umaku od gljiva
pureci file na pariški nacin i kombinirani roštilj
prilog: povrce,riža na maslacu

glavno jelo br 2.
janjece i telece pecenje
kuhana teletina ili janjetina po izboru za forlegovati
prilog:pekarski krumpir

desert:
voce i vocna salata na bife stolu,sladoled
gosti donose svoje torte i kolace

SVADBENI MENU BR.4

hladno predjelo:
hercegovacki pršut,baranjski kulen,livanjski i mladi sir,
kiflice,uštipci i pite

toplo predjelo po izboru:
goveda bistra juha,krem juha od gljiva i brokule
juha od rajcice

salata:
miješana sezonska

glavno jelo br.1
teleci medaljoni sa pršutom i kaduljom-pire krumpir
teleci rižoto i rolana piletina-kuhano povrce

glavno jelo br.2
pecena janjetina i teletina
kuhana janjetina ili teleca koljenica
prilog:pekarski krumpir

desert:
voce i vocna salata na bife stolu,sladoled
gosti donose svoje torte i kolace

SVADBENI MENU BR.5

hladno predjelo:
hercegovacki pršut,baranjski kulen,prepeceni tost,
kajmak,livanjski i mladi sir,uštipci,pite

toplo predjelo:
krem juha od gljiva

salata:
miješana sezonska salata

glavno jelo br.1
tjestenina sa biftekom
rižoto sa teletinom

glavno jelo br.2
pecena janjetina sa ražnja-pekarski krumpir
hladan mladi odojak
kuhana janjetina ili teletina za forlegovati

desert:
voce,vocna salata na bife stolu,sladoled
gosti donose svoje torte i kolace

SVADBENI MENU BR.6

bife stol:
hobotnica,crni rižoto,bijeli rižoto s kozicama,
dimljeni losos na rikoli,tuna salata,mediteranski fuži,
hercegovacki i govedi pršut,kulen,
livanjski sir,livanjski biber sir,mladi sir,
uštipci,kiflice sa sirom
masline,feferoni,francuska salata,šopska salata,miješana salata
medaljoni s gljivama
rolana punjena piletina(pršut,sir)
*PREMIUM ROŠTILJ*
gurmanska pljeskavica
odkošteni marinirani zabatak
gurmanski uštipak
cevapi,pileci file,rozbif
pecena teletina ,mlada janjetina
pekarski krumpir,zapecena riža s povrcem,kuhano povrce,kroketi
tri vrste kruha
svježe voce,suhi kolaci i torte

GOSTI gratis dobivaju svadbenu tortu ili apartman od hotela.
Ponuda vozila i vozaca za svadbu-gratis

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte ili nas osobno posjetite.

HOTEL PARK TEAM